Wat heeft Rijsdijk-ICT u nog meer te bieden dan netwerkbeheer en hosting?

Advies / consultancy

Het begint allemaal met een goed gesprek. Samen bespreken we wat uw wensen en behoeften zijn. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar een oplossing die het beste bij uw organisatie past. Geen 13 in een dozijn oplossing, maar altijd maatwerk.
Bij Rijsdijk-ICT werken alleen gediplomeerde medewerkers die volledig op de hoogte zijn van de nieuwst technieken en ontwikkelingen. Wij kunnen u daarom uitstekend adviseren over al uw ICT zaken. Van hardware tot complete netwerken en werken in de cloud. Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Camerabeveiliging

Niet alleen uw ICT moet goed beveiligd zijn, ook uw kantoor of bedrijfspand. Daarom kunt u bij ons terecht voor camerabeveiliging. Wij bieden u een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u de beelden ook op uw mobiele telefoon of laptop kunt bekijken, zelfs als u niet op locatie bent. Ontwerp, levering van de camera’s en het systeem en installatie. Rijsdijk-ICT verzorgt het allemaal voor u. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!