Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

U wilt uw bedrijf voorzien van camerabeveiliging, zodat uw pand net zo veilig is als uw IT systemen? Dat is wat wij voor ogen hebben met de installatie van beveiligingscamera’s!

Want veiligheid gaat verder dan aanvallen van mallware en virussen op uw bedrijfsnetwerk. Ook uw bedrijfspand moet goed beveiligd zijn tegen ongenode gasten.

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Moderne beveiligingscamera’s en beveiligingssystemen zitten tjokvol met IT en technische snufjes en laat dat nu net onze specialiteit zijn! De data-opslag sluit aan bij onze kennis van hosting en opslag. Daarmee is Rijsdijk-ICT uw geschikte partner voor moderne camerabeveiliging.

Camera beveiliging

Zoveel bedrijfspanden, zoveel camera’s en detectiesystemen. Voor ieder pand hebben wij een passende camera, van draadloze camera’s tot dome camera’s en IP- of netwerk beveiligingscamera’s. Wij leveren en installeren uw camera en sluiten de camera aan op uw beveiligingssysteem. 

Data-opslag camerabeveiliging

De beelden van uw beveiligingscamera worden opgeslagen op een beveiligde omgeving. Afhankelijk van het type camera. Voor HD beelden is meer opslag vereist dan voor bijvoorbeeld beelden van een infrarood nachtzicht camera. Wij adviseren u over het type camera en de dataopslagmogelijkheden.

Ontwerp & installatie

U wilt uw bedrijfspand, winkel of kantoor beveiligen? Wij tekenen voor u een ontwerp uit en installeren de camera’s, zorgen voor de bekabeling en de bijbehorende software en data-opslag. Wij leveren uw camerabeveiligingssysteem turnkey op.

24/7 support

Met onze 24/7 support bent u verzekerd van vakkundige ondersteuning. Is er iets mis met uw camera? Onze helpdesk medewerkers staan voor u klaar. 


Beveilingscamera’s laten installeren?

Neem voor vrijblijvend advies over het meest geschikte camerabeveiligingsysteem contact met ons op. Vul onderstaand formulier in, bel naar 085 - 0186510 of mail naar info@rijsdijk-ict.nl