Netwerkbeheer op afstand

Netwerkbeheer

Beheer uw infrastructuur

Een netwerk is de infrastructuur van het bedrijf. Rijsdijk-ICT verzorgt uw netwerkbeheer, desgewenst zowel lokaal als op afstand. Wij installeren, beheren en onderhouden zowel grote als kleine netwerken. Wij zorgen dat uw netwerk optimaal functioneert en dat uw verbindingen met de buitenwereld over voldoende capaciteit beschikken. Middels back-ups in de cloud of op onze beveiligde servers verliest u geen bedrijfsgegevens, bestanden en/ of output als er een computer vastloopt of crasht.

24/7 monitoring

Via beveiligde verbindingen beheren wij uw lokale netwerk. Uw netwerk is waardevol bezit en tegelijkertijd het meest kwetsbare. Onze 24/7 monitoring waakt ervoor dat uw netwerk niet stilvalt. Daarnaast zorgen onze netwerkbeheerders voor de veiligheid van uw netwerk, zodat uw netwerk is beschermd tegen virussen en aanvallen van buitenaf. Een gedegen netwerk waarop u kunt vertrouwen is noodzakelijk.

Netwerkbeheer iets voor uw bedrijf?

Een netwerk dat goed is ingericht, levert geld op. Wij ontwerpen en beheren netwerken en zorgen wij voor de installatie van passende hardware (computers, servers en bekabeling). U kunt zodra wij klaar zijn, direct aan de slag.

Virtualisatie

Aarzelt u ook weleens, als het gaat om duurzaam ondernemen? Vindt u het ook lastig hoe u een eerste stap zou kunnen zetten om uw ICT-omgeving duurzamer in te richten?

Wij kunnen daarbij helpen, met een zogeheten virtualisatie. Voorheen had zo goed als ieder proces een eigen server. De trend is nu om zoveel mogelijk processen op één server te plaatsen. Het heeft veel voordelen; minder downtime, het is makkelijker om een back-up te maken en wordt de servercapaciteit optimaal gebruikt. Het is tevens duurzaam, want hoe meer servers er gebruikt worden, des te meer stroom het kost.

Een win-win situatie, u gebruikt uw servercapaciteit optimaal en het milieu wordt er beter van. Ook groener ondernemen? Of wilt u meer informatie? Wij horen graag van u!

Netwerkbeheer Drenthe

Hardware & software beheer

Een netwerk bestaat uit hardware en software. Naast netwerkbeheer- en ontwerp kunnen wij ook de hardware – zoals computers, servers en bekabeling – leveren en installeren. Wij zetten het netwerk op en richten het volledig in, zodat u direct aan de slag kunt. 

Beveiliging van uw netwerk

Digitale bestanden en uw ICT-netwerk behoren tot het meest waardevolle bezit van uw organisatie. Het is tegelijk ook een van de meest kwetsbare onderdelen van uw organisatie. Wij zorgen dat uw netwerk optimaal is beveiligd tegen virussen en malware.

Backup

Verlies geen bestanden of output als er een computer vastloopt of crasht. Wij zorgen dat u uw bedrijfsgegevens, documenten en bestanden altijd weer kunt terughalen. Via back-ups in de cloud of op onze beveiligde servers.

24/7 SUPPORT

Met onze 24/7 support heeft u geen eigen IT-afdeling of netwerkbeheerder nodig. Uw medewerkers kunnen bij vragen of problemen contact opnemen met onze helpdesk. 

Rijsdijk-ICT, uw helpdesk! 

U en uw medewerkers kunnen bij vragen en problemen contact opnemen met onze helpdesk. Met onze 24/7 support heeft u geen IT-afdeling of netwerkbeheerder nodig. Het netwerkbeheer wordt dan op afstand uitgevoerd door Rijsdijk-ICT. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf en netwerk kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend om meer informatie middels onderstaand contactformulier.