Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Rijsdijk ICT is uw netwerkbeheerder op afstand. Wij zorgen dat uw lokale netwerk optimaal functioneert en dat verbindingen met de buitenwereld over voldoende capaciteit beschikken.

Ook zorgen onze netwerkbeheerders voor de veiligheid van uw ICT netwerk, zodat uw bedrijf en data zijn beschermd tegen virussen en aanvallen van buitenaf.

Wij zijn uw netwerkbeheerder op afstand

Via beveiligde verbindingen beheren wij uw lokale netwerk. En met onze 24/7 support en monitoring voorkomen wij dat uw netwerk stilvalt. Computers en internet zijn twee zaken die onmisbaar zijn binnen uw organisatie. Een goed netwerk waarop u kunt vertrouwen is dan ook noodzakelijk.

Netwerkbeheer Drenthe

Hardware & software beheer

Een netwerk bestaat uit hardware en software. Naast netwerkbeheer- en ontwerp kunnen wij ook de hardware – zoals computers, servers en bekabeling – leveren en installeren. Wij zetten het netwerk op en richten het volledig in, zodat u direct aan de slag kunt. 

Beveiliging van uw netwerk

Digitale bestanden en uw ICT-netwerk behoren tot het meest waardevolle bezit van uw organisatie. Het is tegelijk ook een van de meest kwetsbare onderdelen van uw organisatie. Wij zorgen dat uw netwerk optimaal is beveiligd tegen virussen en mallware.

Backup

Verlies geen bestanden of output als er een computer vastloopt of crasht. Wij zorgen dat u uw bedrijfsgegevens, documenten en bestanden altijd weer kunt terughalen. Via back-ups in de cloud of op onze beveiligde servers.

24/7 SUPPORT

Met onze 24/7 support heeft u geen eigen IT-afdeling of netwerkbeheerder nodig. Uw medewerkers kunnen bij vragen of problemen contact opnemen met onze helpdesk. En voor storingen zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Netwerkbeheer iets voor u?

Heeft u geen eigen IT-afdeling of netwerkbeheerder? Dan is netwerkbeheer op afstand door Rijsdijk ICT de uitkomst. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie en netwerk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, bel naar 085 - 0186510 of mail naar info@rijsdijk-ict.nl

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *