Computers en internet zijn twee zaken die vandaag de dag haast onmisbaar zijn binnen een organisatie. Een goed netwerk waar u op kunt vertrouwen mag dan ook niet ontbreken. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Bij Rijsdijk-ICT nemen we die zorg voor u uit handen. Wij leveren de hardware en het apparatuur (servers, bekabeling, computers, werkstations, noem maar op), zetten het netwerk op en richten het helemaal voor u in, zodat u gelijk aan de slag kunt. Dat niet alleen: we staan ook voor u klaar bij onderhoud en eventuele problemen of storingen.

Systeembeheer

Ook een netwerk heeft onderhoud en updates nodig om toekomstige problemen te voorkomen. Heeft u geen eigen IT-afdeling of systeembeheerder? Dan biedt Rijsdijk-ICT de helpende hand. Onze helpdesk kan u gelijk helpen via de mail of per telefoon. Voor storingen zijn we zelfs 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar voor u. Zonder extra kosten, dat is gewoon onze standaard dienstverlening. Wij beheren uw ICT systemen en uw netwerk, zodat u en uw medewerkers zorgeloos kunnen werken.

Back-up van uw bestanden

Iedereen heeft het weleens meegemaakt: een computer die is vastgelopen of gecrasht, waardoor bestanden niet meer bereikbaar zijn. Met een back-up kunt u uw bedrijfsgegevens, documenten en bestanden altijd weer terughalen. Rijsdijk-ICT kan uw huidige back-up systeem testen of deze nog voldoet aan uw wensen en behoeften. Ook kunnen we de back-up voor u verzorgen, bij ons op de server of in de cloud.

Bescherm uw organisatie met antivirus

Zorg dat virussen en malware geen kans krijgen om uw netwerk, en dus uw organisatie, plat te leggen. Met een goede antivirus bent u altijd beschermd tegen de nieuwste dreigingen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen.
Welke oplossing wat betreft netwerkbeheer het beste bij uw organisatie past? Dat bespreken we graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.