Over ons | Rijsdijk-ICT

Rijsdijk-ICT is een ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in netwerkbeheer en systeembeheer. Wij hebben hart voor onze klanten en passie voor ons vak. Bij ons zijn de lijntjes kort en is het contact persoonlijk. Geen nummertje trekken om geholpen te worden, maar gewoon ICT support zoals u het mag verwachten: persoonlijk, vakkundig en 24/7 bereikbaar. 

Geen zorgen over uw ICT

Wij weten wat er speelt binnen uw organisatie en we kennen de snel veranderende ICT wereld. Wij maken ingewikkelde materie eenvoudig en wij zorgen voor een uitstekende ICT infrastructuur binnen uw bedrijf. De grootte van uw organisatie maakt niet uit: of u nu een lokale ZZP-er of landelijk werkende MKB-er bent, u bent welkom bij Rijsdijk-ICT!

Over Rijsdijk-ICT

Hier zijn we van overtuigd:

Passie voor ICT

Wij zijn techneuten in hart en nieren. We ademen ICT en we hebben passie voor ons vak. 

Morgen begint vandaag

Vooruitdenken is een must in onze branche. Wij zien de ontwikkelingen voor morgen en handelen daar vandaag op.

Samenwerken werkt

Samen bereik je meer. U kent uw bedrijf beter dan wij. Samen realiseren we de beste oplossingen.

Altijd bereikbaar

Uw netwerk is de ruggengraat van uw bedrijf. En dus staan we altijd voor u klaar met support en advies; 7 dagen per week, 24 uur per dag.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem contact met ons op, dan maken we een afspraak. Het begint met een vrijblijvende kop koffie. Vul onderstaand formulier, bel naar 085 - 0186510 of mail naar info@rijsdijk-ict.nl!