Hardware

Hardware

Professionele IT hardware

Professionele IT hardware is de ruggengraat van uw organisatie.

Wij combineren kennis van ICT en software met de beste hardware tegen prima tarieven. Als totaalleverancier voor uw ICT kunt u bij ons terecht voor al uw ICT vragen, dus ook voor hardware.

Wij installeren en onderhouden uw hardware, zodat u zich onbezorgd kunt richten op uw werk. 

Hardware voor werkplekken

Om uw werk te kunnen uitvoeren hebben u en uw medewerkers een goed werkende laptop of computer nodig. Daarnaast heeft u eventuele randapparatuur, zoals een betrouwbare printer en/of scanner, muis en beeldscherm nodig. 

Hardware

Van A tot Z

Wij richten werkplekken in van A tot Z, dus wij helpen u ook met het kiezen van de juiste hardware zodat u uw werk goed kunt uitvoeren!

Professionele hardware voor uw IT netwerk

Wij voorzien niet alleen werkplekken van de juiste hardware, we richten ook volledige bedrijfsnetwerken in, voorzien van professionele hardware zoals servers, routers en bekabeling. In samenwerking met onze zorgvuldig geselecteerde hardware leveranciers bieden wij u altijd een passende oplossing tegen de juiste prijs.

Nauwkeuring geselecteerde hardware leveranciers

Rijsdijk ICT werkt alleen samen met de beste hardware leveranciers. Op basis van jarenlange ervaring kiezen wij voor samenwerking met de volgende kwaliteitsmerken: 

Synology, Altaro, HP, Supermicro, Webroot, Microsoft, Exchange en Hyper-V.

Heeft u vragen over uw IT hardware?

Neem dan contact op met de experts van Rijsdijk ICT. Wij adviseren u bij de aanschaf van hardware en software. Goede hardware begint met koffie! Wij komen graag bij u langs en bent ook van harte welkom bij ons op kantoor. Vul onderstaand formulier in, bel naar 085 - 0186510 of mail naar info@rijsdijk-ict.nl Graag tot horens!

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *