Hardware voor werkplek en netwerk

Hardware

Professionele hardware

De ruggengraat van een bedrijf, zo wordt de hardware ook wel genoemd. Rijsdijk-ICT combineert kennis van ICT en software met de beste hardware oplossingen tegen prima tarieven. Als totaalleverancier voor ICT oplossingen kunt u bij ons terecht voor alle vraagstukken en apparatuur. Wij adviseren, installeren en beheren, zodat u geen omkijken heeft naar de gezondheid van de ruggengraat van het bedrijf.

Hardware

Werkplek inrichting

Van a tot z richten wij werkplekken in, zodat u en uw medewerkers in staat zijn
om zo goed mogelijk hun werk te kunnen doen.

Professionele hardware voor
uw IT netwerk

Laptop/ computer + beeldscherm, muis, printer en scanner worden door ons geadviseerd en geïnstalleerd; geheel naar uw wensen en tegen de juiste prijs. Ook de bekabeling, routers en servers verzorgen wij. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde hardware leveranciers bieden wij altijd de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Nauwkeuring geselecteerde
hardware leveranciers

Rijsdijk-ICT werkt alleen samen met de beste hardware leveranciers. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij de volgende kwaliteitsmerken: Altaro, Exchange, HP, Hyper-V, Microsoft, Supermicro, Synology en Webroot. Werkt u graag samen met een ander merk, ook dat is uiteraard mogelijk.

Onze hardware iets voor u?

Dan drinken we eerst samen een kop koffie, om te kijken wat u daadwerkelijk nodig heeft. Wij komen graag bij u langs, maar u bent ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Vul onderstaand formulier in, bel naar 085 - 0186510 of mail naar info@rijsdijk-ict.nl