Antivirus

Antivirus

Uw netwerk moet niet alleen perfect worden ingericht, maar ook optimaal worden beveiligd. Als netwerk- en beveiligingsspecialist weten wij waar u op moet letten bij de aanschaf van antivirus software voor uw bedrijf.

Wij helpen u met de selectie van de software en we dragen zorg voor een adequate installatie en backups en updates. Zo bent u verzekerd van een antivirus systeem dat virussen en mallware inderdaad buiten de deur houdt!

Wij zijn uw netwerkbeveiliger op afstand

Via beveiligde verbindingen beheren en beveiligen wij uw ICT netwerk. En met onze 24/7 support en monitoring voorkomen wij dat uw netwerk stilvalt en dat updates op tijd worden doorgevoerd.

Anivirus

ICT Security

Bijna alles is digitaal tegenwoordig. Dat maakt bescherming van uw data belangrijker dan ooit. Wij weten precies hoe de bad guys binnen willen komen en dus hoe we ze buiten kunnen houden.

Firewalls

Een goed ingestelde firewall houdt ongewenste bezoekers op afstand, terwijl uw werknemers ongestoord hun werk kunnen doen en bestanden kunnen uitwisselen, binnen en buiten het bedrijf. 

Antivirus software

Uw netwerk en werkstations optimaal beveiligen vraagt om de juiste antivirus programma’s en regelmatige updates en scans. Wij voeren de selectie voor u uit en dragen zorg voor tijdige updates en patches.

24/7 support

Met onze 24/7 support heeft u geen eigen netwerkbeveiliger nodig. Uw medewerkers kunnen bij vragen of virussen contact opnemen met onze helpdesk. En voor storingen en grote aanvallen zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. 


Meer advies over onze antivirus oplossingen?

Bent u benieuwd wat onze ICT security voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, bel naar 085 - 0186510 of mail naar info@rijsdijk-ict.nl