Volume Licensing

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, volume licensing is vaak interessant ongeacht de grootte van uw organisatie. Vanaf een aantal werkplekken is volume licensing interessant. 

Volume licensing

Softwarelicenties

U schaft met volume licensing – of in gewoon Nederlands ‘volume licenties’ - softwarelicenties aan voor meerdere werkplekken.

Volume Licensing Microsoft Office

Voorzie meerdere werkplekken van Microsoft Office met volume licensing. De Office-suits bevatten Office-toepassingen zoals Outlook, Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Publisher en zijn uit te breiden met bijvoorbeeld Acces, Skype voor bedrijven, Exchange en SharePoint.

Volume Licensing via Rijsdijk ICT

Wij regelen de aanschaf en de installatie van de software voor u. We helpen u vooraf met het maken van de keuze in de verschillende Office-suits en -toepassingen. Zo krijgt u precies wat u nodig heeft en combineert u het voordeel van volume licensing met onze praktijkervaring van dergelijke licenties.

Meer advies over volume licensing?

Benieuwd wat volume licensing voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, bel naar 085 - 0186510 of mail naar info@rijsdijk-ict.nl