Hosting

Hosting

U wilt uw bestanden, e-mails en bedrijfsgegevens altijd en overal ter beschikking hebben?

Maak dan gebruik van onze beveiligde servers en de diensten van Hollandse Wolken, onze zusterorganisatie.

Wij leveren u clouddiensten met Hollandse nuchterheid. Voor al uw e-mail, uw website en uw bedrijfsdata.

Als host zijn wij de gastheer voor uw data en uw website. In plaats van een lokale server, gebruikt u een server in de cloud. Uw gegevens staan via een beveiligde verbinding altijd ter beschikking. U heeft geen omkijken naar uw server en ook geen kosten voor een server. En u heeft u gegevens altijd bij de hand! Wij zorgen voor veilige opslag van uw gegevens en 24/7 support.

Hosting Drenthe

Hosted Exhange

Uw e-mail in de cloud op basis van Microsoft Exchange. U heeft altijd en overal toegang tot uw e-mail, contactpersonen en agenda. Waar en wanneer u maar wilt. Wij zorgen voor synchronisatie op uw smartphone, tablet en laptop. U betaald alleen voor wat u gebruikt en dat scheelt u een investering in (en onderhoud van) een dure eigen server. U betaald een vast bedrag per gebruiker per maand en klaar!

Webhosting

Host uw website op één van onze razendsnelle servers met standaard backup storage. Onze krachtige servers bieden uw website maximale performance. Ze zijn voorzien van clustertechnologie zodat uw website stabiel presteert, ook bij piekbelastingen. Wij hosten nagenoeg alle beschikbare CMS systemen en we kunnen ook uw domeinnaam registeren en/of parkeren. U heeft alles onder 1 dak en alles is makkelijk geregeld bij 1 partij. 


Hosting bij Rijsdijk ICT iets voor u?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bekijken we wat de meest geschikte hostingoplossing is voor uw bedrijf of website. Vul onderstaand formulier in, bel naar 085 - 0186510 of mail naar info@rijsdijk-ict.nl Graag tot horens!

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *