Software

Software

Zonder software geen output binnen uw bedrijf!

Als ICT leverancier helpen wij u met de selectie van de beste software voor uw werkplekken en bedrijfsnetwerk. Ook voor antivirus software bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij installeren de benodigde software op uw systemen en we zorgen voor service en support zodat uw bedrijfssoftware blijft draaien. 

Software voor werkplekken

Wij voorzien laptops en computers van actuele besturingssystemen en software. Heeft u meerdere werkplekken binnen uw bedrijf? Dan kunnen wij u van dienst zijn met volume licensing van Microsoft. U neemt dan voordelig een bundel licenties af voor meerdere werkplekken. Wij helpen u met het kiezen van de juiste software en licenties. 

Software

Software voor uw netwerk

Software is het brein van uw bedrijf. En met een slim stel hersenen bereik je meer! Wij selecteren en implementeren voor u bewezen softwareoplossingen waarmee uw ICT netwerk optimaal draait en beveiligd is. Wij kunnen ook nazorg verlenen, zoals het uitvoeren van security patches en updates, zodat uw bedrijfsnetwerk ook softwarematig in topconditie blijft!

Trots op onze software partners

Onze jarenlange ervaring in de ICT branche maakt dat we veel software in de praktijk hebben kunnen testen en ervaren. Op basis van die ervaring hebben we een selectie gemaakt van de beste software oplossingen van onder andere de volgende partners: Altaro (backup software) en Microsoft (Windows, SQL, Hyper-V en Office 365) en Webroot (antivirussoftware).


Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze software?

Neem dan contact op met de experts van Rijsdijk-ICT. Wij adviseren u bij de aanschaf van hardware en software. Goede software begint met een goed gesprek. Wij komen graag bij u langs en bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier, bel naar 085 - 0186510 of mail naar