Over Rijsdijk-ICT

Weten we alles over computers, laptops, netwerken, hosting, cloud en alles wat nog meer met ICT te maken heeft? Klopt, maar dat is nog maar één van onze sterke punten. De kracht van Rijsdijk-ICT ligt bij het persoonlijke contact met onze klanten. Bij ons bent u geen nummer. Zodra u belt, weten we altijd wie u bent en wat er bij u speelt. Nog voordat we de telefoon opgenomen hebben. Door ons kleinschalige team heeft u altijd dezelfde contactpersoon. Nooit meer heel uw verhaal uit de doeken doen bij weer een andere medewerker. Korte lijnen, snel schakelen. Daar houden we van bij Rijsdijk-ICT.

Van advies tot netwerkbeheer bij Rijsdijk-ICT

Elke nieuwe ICT-omgeving begint met een vrijblijvend gesprek. Bij ons op kantoor in Westerbork of Raamsdonkveer of bij u op locatie. Samen bespreken we wat uw wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan gaan wij voor u op zoek naar de best passende oplossing en brengen we een advies uit.

We kunnen alles van A tot Z voor u regelen. Van het opzetten van een compleet netwerk tot het leveren van alle hardware zoals computers, laptops en printers. Ook voor het hosten van uw domeinnaam en website bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw werkplek in de cloud

We kunnen er niet meer omheen: de cloud. Rijsdijk-ICT werkt samen met een oer-Hollandse partij om uw bedrijfsgegevens veilig online op te slaan. Zonder poespas, zonder buitenlandse instanties die over de schouder meekijken, maar gewoon met beide voeten in de klei en met het hoofd in de Hollandse Wolken.

Benieuwd wat voor uw organisatie de beste oplossing is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Referenties

Rijsdijk ICT is wat mij betref een No Nonsense bedrijf; de aangeboden diensten worden geleverd zoals je mag verwachten. Met persoonlijke aandacht en service. Geen callcenter dat je te woord staat maar contact met de juiste persoon.
Bij die juiste personen is er veel kennis aanwezig binnen hun vakgebied, en weten ze die prima toe te passen waar nodig.
Klanten zo goed en zo snel als het mogelijk is ontzorgen op ICT gebied is de grote kracht van Rijsdijk ICT.

Ron Geertse - Soul Divisions